9209 99 Części np. mechanizmy pozytywek i akcesoria instrumentów muzycznych np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów (z wył. strun do instrumentów muzycznych i części i akcesorii do pianin i fortepianów i do strunowych instrumentów muzycznych nieklawiszowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 97 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN: 0709 99 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0303 42 - Tuńczyk żółtopłetwy "Thunnus albacares", zamrożony
-
Kod CN: 8903 10 10 - Jednostki pływające, wypoczynkowe lub sportowe, nadmuchiwane, o masie <= 100 kg
-
Kod CN: 3824 50 10 - Beton gotowy do wylania
-
Kod CN: 2008 80 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3102 10 90 - Mocznik, nawet w roztworze wodnym, zawierający <= 45% masy azotu w suchym bezwodnym produkcie (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0814 00 00 - Skórki owoców cytrusowych lub melonów, włącznie z arbuzami, świeże, zamrożone, suszone lub zakonserwowane tymczasowo w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących
-
Kod CN: 1202 - Orzeszki ziemne, nawet łuskane lub łamane (z wył. prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 2204 21 98 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)