9619 00 75 Tampony (z wył. z materiałów włókienniczych)
Kod CN 9619 00 75 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.22.12.0 - Podpaski higieniczne i tampony, pieluszki i wkładki dla niemowląt oraz podobne wyroby sanitarne lub wyroby odzieżowe i akcesoria odzieżowe, wykonane z masy celulozowej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8607 21 10 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 4813 90 - Bibułka papierosowa, nawet pocięta do wymiaru (z wył. w książeczkach lub w tutkach i w zwojach o szerokości <= 5 cm)
-
Kod CN: 8433 11 59 - Kosiarki do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych, o napędzie nie-elektrycznym, z urządzeniem tnącym obracającym się w płaszczyźnie poziomej, samobieżne, bez siedziska, nieelektryczne
-
Kod CN: 7225 30 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach (z wył. ze stali narzędziowej, szybkotnącej lub stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 8529 10 30 - Anteny zewnętrzne do odbiorników radiowych lub telewizyjnych
-
Kod CN: 2204 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi; moszcz gronowy, częściowo sfermetowany i o rzeczywistej mocy alkoholu > 0,5% obj. lub moszcz gronowy z dodatkiem alkoholu o rzeczywistej mocy alkoholu > 0,5% obj.
-
Kod CN: 4405 00 00 - Wełna drzewna; mączka drzewna, proszek, którego <= 8% masy pozostaje na sicie o oczkach 0,63 mm
-
Kod CN: 2004 - Warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)
-
Kod CN: 8302 49 00 - Oprawy, okucia i podobne artykuły, z metalu nieszlachetnego (z wył. zamków z kluczami, zamknięć i okuć z zamknięciami, zawierających zamki, zawiasów, kółek samonastawnych, opraw i okuć, nadających się do budynków, pojazdów silnikowych i mebli)
-
Kod CN: 2008 80 31 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)