DZIAŁ 56 WATA, FILC I WŁÓKNINY; PRZĘDZE SPECJALNE; SZPAGAT, POWROZY, LINKI I LINY ORAZ ARTYKUŁY Z NICH
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 99 23 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze śledzi "Clupea harengus, Clupea pallasii" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 6302 59 10 - Bielizna stołowa, z lnu (z wył. dzianej)
-
Kod CN: 9011 80 00 - Mikroskopy optyczne (z wył. do mikrofotografii, mikrokinematografii lub mikroprojekcji, mikroskopów stereoskopowych, dwuokularowych mikroskopów okulistycznych oraz instrumentów, urządzeń i maszyn, objętych pozycją 9031)
-
Kod CN: 8481 90 00 - Części zaworów do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3402 90 - Preparaty powierzchniowo czynne, preparaty do prania (włącznie z pomocniczymi preparatami piorącymi) oraz preparaty czyszczące (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, organicznych środków powierzchniowo czynnych, mydła i preparatów powierzchniowo czynnych, w postaci kostek lub ukształtowanych kawałków, i produktów i preparatów do mycia skóry, w postaci płynów lub kremów)
-
Kod CN: 0303 14 20 - Pstrąg i troć z gatunku "Oncorhynchus mykiss", zamrożone, z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy
-
Kod CN: 8805 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców); maszyny i urządzenia umożliwiające lądowanie na lotniskowcu lub podobne maszyny i urządzenia; naziemne szkoleniowe symulatory lotu; części do powyższych maszyn i urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6913 10 00 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne,z porcelany, również chińskiej, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 5105 21 00 - Wełna czesana we fragmentach "czesanka wełniana"
-
Kod CN: 2306 49 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego >= 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów >= 30 mikromoli/g