DZIAŁ 9 KAWA, HERBATA, MATÉ (HERBATA PARAGWAJSKA) I PRZYPRAWY
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5404 12 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) z polipropylenu, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm (z wył. elastomerowej)
-
Kod CN: 4407 94 91 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 1513 19 99 - Olej kokosowy i jego ciekłe frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg lub prezentowanego inaczej (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 8414 10 89 - Pompy próżniowe (z wył. stosowanych zasadniczo do produkcji półprzewodników lub płaskich wyświetlaczy panelowych, pomp rotacyjno tłokowych, pomp rotacyjno łopatkowych, pomp molekularnych i pomp Rootsa, pomp dyfuzyjnych, pomp kondensacyjnych i pomp adsorpcyjnych)
-
Kod CN: 1104 22 95 - Ziarna owsa perełkowane, krojone lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, łuszczonych, granulek i mąki)
-
Kod CN: 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0304 74 15 - Filety z morszczuka argentyńskiego (Merluccius hubbsi), zamrożone
-
Kod CN: 6210 40 00 - Odzież męska lub chłopięca, z tekstyliów, gumowanych lub impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych tworzywami sztucznymi lub innymi substancjami (z wył. odzieży typu określonego w podpozycjach od 6201 11 do 6201 19, i odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 8516 90 00 - Części elektrycznych podgrzewaczy do wody, grzałek nurnikowych, aparatury do ogrzewania gleby i pomieszczeń, przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń elektrotermicznych, w rodzaju stosowanych do użytku domowego i elektrycznych rezystorów grzejnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone