SEKCJA XII OBUWIE, NAKRYCIA GŁOWY, PARASOLE, PARASOLE PRZECIWSŁONECZNE, LASKI, STOŁKI MYŚLIWSKIE, BICZE, SZPICRUTY I ICH CZĘŚCI; PIÓRA PREPAROWANE I ARTYKUŁY Z NICH; KWIATY SZTUCZNE; ARTYKUŁY Z WŁOSÓW LUDZKICH
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6405 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach innych niż z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, o cholewkach innych niż ze skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych z drewna, korka, szpagatu lub liny, tektury, skóry futerkowej, tkanin, filcu, włókniny, linoleum, rafii, słomy, lufy itp. i cholewkach z dowolnego materiału, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9612 20 00 - Poduszki do tuszu, nawet nasycone tuszem, w pudełkach lub bez
-
Kod CN: 1207 40 90 - Nasiona sezamu, nawet łamane (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 8480 30 90 - Modele odlewnicze (z wył. z grafitu lub innego węgla i modeli ceramicznych, ze szkła lub drewna)
-
Kod CN: 2916 19 40 - Kwas krotonowy
-
Kod CN: 0910 99 10 - Nasiona kozieradki
-
Kod CN: 4411 94 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości <= 0,5 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 0812 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0303 31 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", zamrożony
-
Kod CN: 0709 60 91 - Owoce z rodzaju Capsicum, do produkcji pieprzu tureckiego lub barwników oleożywicznych Capsicum, świeże lub schłodzone