01.11.6 WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11 - ZBOŻA, ROŚLINY STRĄCZKOWE ORAZ NASIONA OLEISTE, Z WYŁĄCZENIEM RYŻU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.61 - Fasola
-
Kod PKWiU: 01.11.62 - Groch
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.6, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.61.23.0 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
-
Kod PKWiU: 43.39.1 - ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM POZOSTAŁYCH WYKOŃCZENIOWYCH ROBÓT BUDOWLANYCH
-
Kod PKWiU: 28.93.32 - Części maszyn stosowanych w przetwórstwie żywności
-
Kod PKWiU: 01.62.10 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE CHÓW I HODOWLĘ ZWIERZĄT GOSPODARSKICH
-
Kod PKWiU: 68.32.12 - Usługi zarządzania nieruchomościami będącymi we współwłasności świadczone na zlecenie
-
Kod PKWiU: 25.50.12 - Usługi wytłaczania, prasowania metali
-
Kod PKWiU: 22.23.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z tworzyw sztucznych dla budownictwa
-
Kod PKWiU: 66.3 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM FUNDUSZAMI
-
Kod PKWiU: 28.11.32 - Części turbin hydraulicznych, kół wodnych, w tym regulatory
-
Kod PKWiU: 82.11.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ADMINISTRACYJNĄ OBSŁUGĄ BIURA