01.11.6 WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11 - ZBOŻA, ROŚLINY STRĄCZKOWE ORAZ NASIONA OLEISTE, Z WYŁĄCZENIEM RYŻU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.61 - Fasola
-
Kod PKWiU: 01.11.62 - Groch
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.13.0 - Ryby zamrożone
-
Kod PKWiU: 63.99.10.0 - USŁUGI W ZAKRESIE INFORMACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 41.00.31.0 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych jednorodzinnych
-
Kod PKWiU: 85.32.21.0 - Usługi techników on-line
-
Kod PKWiU: 85.42.12 - Usługi szkół wyższych o profilu zawodowym (studia krótkiego cyklu), z wyłączeniem usług szkół on-line
-
Kod PKWiU: 82.20.10 - Usługi centrów telefonicznych (call center)
-
Kod PKWiU: 27.52.11.0 - Sprzęt gospodarstwa domowego do gotowania i podgrzewacze płytowe, z żeliwa, stali lub miedzi, nieelektryczny
-
Kod PKWiU: 03.00.72.0 - Usługi wspomagające chów i hodowlę ryb oraz pozostałych organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 26.52.11.0 - Zegarki naręczne, zegarki kieszonkowe, w kopertach z metalu szlachetnego lub metalu pokrytego metalem szlachetnym
-
Kod PKWiU: 61.20.12.0 - Usługi telefonii ruchomej w zakresie usługi głosowej