01.13.15.0 Cykoria
Kod PKWiU 01.13.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0705 21 00 - Cykoria warzywna (cykoria brukselska),świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0705 29 00 - Cykoria (z wył. cykorii warzywnej), świeża lub schłodzona
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 27.20.12 - Części ogniw i baterii galwanicznych
-
Kod PKWiU: 32.20.16.0 - Metronomy, widełki stroikowe oraz kamertony dęte; mechanizmy pozytywek; struny do instrumentów muzycznych
-
Kod PKWiU: 01.11.42 - Proso
-
Kod PKWiU: 46.6 - SPRZEDAŻ HURTOWA MASZYN I URZĄDZEŃ ORAZ DODATKOWEGO WYPOSAŻENIA
-
Kod PKWiU: 01.19.31 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
-
Kod PKWiU: 20.12.22 - Ekstrakty garbarskie pochodzenia roślinnego; garbniki i ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne; środki barwiące pochodzenia roślinnego lub zwierzęcego
-
Kod PKWiU: 26.11.4 - Części lamp elektronowych i elektronopromieniowych oraz pozostałe elementy elektroniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 24.20.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ RUR, PRZEWODÓW RUROWYCH, PROFILI DRĄŻONYCH I ŁĄCZNIKÓW, ZE STALI
-
Kod PKWiU: 03.00.6 - POZOSTAŁE PRODUKTY POŁOWÓW
-
Kod PKWiU: 23.13.9 - USŁUGI WYKOŃCZENIOWE W ZAKRESIE SZKŁA GOSPODARCZEGO; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SZKŁA GOSPODARCZEGO