01.13.19.0 Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.19 - Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
Kod PKWiU 01.13.19.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0709 99 10 - Warzywa sałatowe inne niż sałata (Lactuca sativa) i cykoria (Cichorium spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 20 - Burak boćwina (lub boćwina szerokoogonkowa) i karczoch hiszpański, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 50 - Koper, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 08.99.10.0 - Bitum i asfalt, naturalne; asfaltyty i skały asfaltowe
-
Kod PKWiU: 33.12.17.0 - Usługi naprawy i konserwacji mechanicznych narzędzi ręcznych
-
Kod PKWiU: 46.76.19 - Sprzedaż hurtowa półproduktów (z wyłączeniem rolniczych), gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 46.69.12.0 - Sprzedaż hurtowa akcesoriów przeznaczonych do maszyn i urządzeń
-
Kod PKWiU: 85.41.12 - Usługi szkół policealnych, z wyłączeniem usług szkół policealnych on-line
-
Kod PKWiU: 16.21.11.0 - Sklejka, płyty fornirowane i podobne laminowane płyty i arkusze z bambusa
-
Kod PKWiU: 13.99.14 - Włókna tekstylne o długości <= 5 mm (kosmyki tekstylne), pył tekstylny oraz rozdrobnione resztki włókien
-
Kod PKWiU: 26.30.60.0 - Części urządzeń alarmowych: przeciwwłamaniowych, przeciwpożarowych oraz innych temu podobnych
-
Kod PKWiU: 19.20.22.0 - Benzyna lotnicza
-
Kod PKWiU: 28.12.15.0 - Zespoły hydrauliczne