01.13.33.0 Bakłażany (oberżyny)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.33 - Bakłażany (oberżyny)
Kod PKWiU 01.13.33.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0709 30 00 - Oberżyny "bakłażany", świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.73.30.0 - POZOSTAŁE NARZĘDZIA RĘCZNE
-
Kod PKWiU: 21.10.53.0 - Glikozydy i alkaloidy roślinne oraz ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne
-
Kod PKWiU: 20.16.54.0 - Poliamidy w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 62.03.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM SIECIĄ I SYSTEMAMI INFORMATYCZNYMI
-
Kod PKWiU: 86.10.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZPITALE
-
Kod PKWiU: 13.91.19.0 - Pozostałe dzianiny metrażowe, włącznie z dzianinami futerkowymi
-
Kod PKWiU: 35.23 - USŁUGI ZWIĄZANE Z HANDLEM PALIWAMI GAZOWYMI W SYSTEMIE SIECIOWYM
-
Kod PKWiU: 13.94 - SZPAGATY, POWROZY, LINY I LINKI ORAZ WYROBY SIECIOWE
-
Kod PKWiU: 72.20.51 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie nauk ekonomicznych
-
Kod PKWiU: 14.14.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ BIELIZNY