01.13.49.0 Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.49 - Pozostałe warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
Kod PKWiU 01.13.49.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.13.13.0 - Pozostałe pompy obrotowe wyporowe do cieczy
-
Kod PKWiU: 58.11.14.0 - Słowniki i encyklopedie, drukowane
-
Kod PKWiU: 72.19.70 - Oryginały prac w zakresie badań naukowych i prac rozwojowych w dziedzinie pozostałych nauk przyrodniczych
-
Kod PKWiU: 25.93.18 - Igły do szycia, igły dziewiarskie, iglice, szydełka, igły do haftowania oraz artykuły podobne do prac ręcznych, z żeliwa lub stali; agrafki i pozostałe szpilki, z żeliwa lub stali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 28.12.15.0 - Zespoły hydrauliczne
-
Kod PKWiU: 28.11.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SILNIKÓW I TURBIN, Z WYŁĄCZENIEM SILNIKÓW LOTNICZYCH, SAMOCHODOWYCH I MOTOCYKLOWYCH
-
Kod PKWiU: 13.92.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych wyrobów tekstylnych
-
Kod PKWiU: 46.71.11.0 - Sprzedaż hurtowa paliw stałych
-
Kod PKWiU: 01.13.21 - Arbuzy
-
Kod PKWiU: 26.11.30 - Elektroniczne układy scalone