01.13.71.0 Buraki cukrowe
Kod PKWiU 01.13.71.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 1212 91 80 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 39.00.12.0 - Usługi związane z odkażaniem i czyszczeniem wód powierzchniowych
-
Kod PKWiU: 24.10.65 - Pręty walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z pozostałej stali stopowej
-
Kod PKWiU: 46.63.1 - Sprzedaż hurtowa maszyn wykorzystywanych w górnictwie, budownictwie oraz inżynierii lądowej i wodnej
-
Kod PKWiU: 01.11.96.0 - Nasiona rącznika
-
Kod PKWiU: 73.2 - USŁUGI BADANIA RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ
-
Kod PKWiU: 61.90 - Pozostałe usługi telekomunikacyjne
-
Kod PKWiU: 33.20.35.0 - Usługi instalowania maszyn dla przetwórstwa żywności i tytoniu oraz do produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 38.12.11 - Usługi związane ze zbieraniem niebezpiecznych odpadów szpitalnych i innych odpadów stwarzających zagrożenie biologiczne
-
Kod PKWiU: 73.12.19.0 - Pośrednictwo w sprzedaży miejsca lub czasu na cele reklamowe w pozostałych mediach
-
Kod PKWiU: 81.29 - USŁUGI POZOSTAŁEGO SPRZĄTANIA I CZYSZCZENIA