01.23.14.0 Mandarynki, klementynki i tangeryny
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.23.14 - Mandarynki, klementynki i tangeryny
Kod PKWiU 01.23.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0805 21 10 - Satsuma, świeże lub suszone
-
Kod CN: 0805 21 90 - Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
-
Kod CN: 0805 22 00 - Klementynki, włącz. z monrealesami, świeże lub suszone
-
Kod CN: 0805 29 00 - Wilkingi i podobne hybrydy cytrusowe, świeże lub suszone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 22.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją płyt, arkuszy, rur i kształtowników, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 25.93.15 - Drut, pręty, rury, płyty, elektrody i podobne wyroby, w otulinie lub z rdzeniem z topnika
-
Kod PKWiU: 12.00.11 - Cygara, nawet z obciętymi końcami, cygaretki i papierosy, z tytoniu lub namiastek tytoniu
-
Kod PKWiU: 13.20.33.0 - Tkaniny ze sztucznych włókien odcinkowych
-
Kod PKWiU: 27.12.10.0 - Aparatura elektryczna do przełączania i zabezpieczania obwodów elektrycznych, do napięć > 1000 V
-
Kod PKWiU: 49.39.39 - POZOSTAŁY TRANSPORT LĄDOWY PASAŻERSKI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANY
-
Kod PKWiU: 14.13.23.0 - Pozostałe marynarki i wdzianka, męskie lub chłopięce
-
Kod PKWiU: 49.41.12.0 - Transport drogowy produktów naftowych cysternami
-
Kod PKWiU: 49.41.14.0 - Transport drogowy pojazdami przeznaczonymi do przewozu towarów w kontenerach
-
Kod PKWiU: 01.24.21.0 - Gruszki