01.25.90.0 POZOSTAŁE OWOCE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.25.90 - POZOSTAŁE OWOCE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Kod PKWiU 01.25.90.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0810 70 00 - Owoce persymony (kaki), świeże
-
Kod CN: 0810 90 75 - Jadalne owoce (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek, owoców tarniny, truskawek, poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, żurawin, borówek czarnych, owoców z rodzaju Vaccinium, owoców kiwi, durians, owoce persymony, porzeczek czarne, białe lub czerwone, agrestu, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya), świeże
-
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.44.12.0 - Sprzedaż hurtowa środków czyszczących
-
Kod PKWiU: 46.72.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA METALI I RUD METALI
-
Kod PKWiU: 86.10.11 - Usługi szpitalne chirurgiczne
-
Kod PKWiU: 01.47.22 - Jaja pozostałego drobiu, świeże w skorupkach
-
Kod PKWiU: 87.10.1 - Usługi pomocy społecznej z zakwaterowaniem zapewniającej opiekę pielęgniarską
-
Kod PKWiU: 46.36.11 - Sprzedaż hurtowa cukru
-
Kod PKWiU: 11.02.2 - Osad i kamień winny
-
Kod PKWiU: 24.42.12.0 - Tlenek glinu, z wyłączeniem sztucznego korundu
-
Kod PKWiU: 23.91.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW ŚCIERNYCH
-
Kod PKWiU: 17.12.1 - PAPIER GAZETOWY; PAPIER I TEKTURA CZERPANE; POZOSTAŁY PAPIER I TEKTURA DLA CELÓW GRAFICZNYCH