01.28.14.0 Anyż, badian, kolendra, kmin, kminek, koper i jagody jałowca, surowe
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.28.14 - Anyż, badian, kolendra, kmin, kminek, koper i jagody jałowca, surowe
Kod PKWiU 01.28.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0909 21 00 - Nasiona kolendry, nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 0909 31 00 - Nasiona kminu rzymskiego, nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 0909 61 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, nierozgniatane ani niemielone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.22.12 - Roboty związane z wykonywaniem instalacji cieplnych, wentylacyjnych i klimatyzacyjnych
-
Kod PKWiU: 17.12.78.0 - Tektura szara wewnątrz, powleczona kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, z wyłączeniem w rodzaju stosowanej do pisania, drukowania lub innych celów graficznych
-
Kod PKWiU: 01.42 - POZOSTAŁE ŻYWE BYDŁO I BAWOŁY ORAZ ICH NASIENIE
-
Kod PKWiU: 22.21.4 - POZOSTAŁE PŁYTY, ARKUSZE, FOLIE, TAŚMY I PASY, Z TWORZYW SZTUCZNYCH
-
Kod PKWiU: 01.13.80 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU: 72.19.53 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk rolniczych
-
Kod PKWiU: 63.12.20.0 - SPRZEDAŻ MIEJSCA REKLAMOWEGO NA PORTALACH INTERNETOWYCH
-
Kod PKWiU: 24.31 - PRĘTY CIĄGNIONE NA ZIMNO
-
Kod PKWiU: 01.45.2 - MLEKO OWCZE I KOZIE, SUROWE
-
Kod PKWiU: 27.40.25.0 - Żyrandole oraz pozostałe oprawy oświetleniowe instalowane na suficie lub ścianach