03.00.2 RYBY ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE, NADAJĄCE SIĘ DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00 - RYBY I POZOSTAŁE PRODUKTY RYBOŁÓWSTWA; PRODUKTY POCHODZĄCE Z CHOWU I HODOWLI; USŁUGI WSPOMAGAJĄCE RYBACTWO
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.21 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.22 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.24 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 27.90.31 - Maszyny i aparatura do lutowania miękkiego lub twardego, spawania lub zgrzewania, elektryczne; elektryczne maszyny i aparatura do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali
-
Kod PKWiU: 26.20.12 - Terminale kasowe (POS), bankomaty (typu ATM) i podobne maszyny, które można podłączyć do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci
-
Kod PKWiU: 65.20.12.0 - Usługi reasekuracyjne związane z ubezpieczeniami od następstw nieszczęśliwych wypadków
-
Kod PKWiU: 42.99.21.0 - Roboty ogólnobudowlane związane z budową budowli produkcyjnych i dla górnictwa
-
Kod PKWiU: 14.1 - ODZIEŻ, Z WYŁĄCZENIEM WYROBÓW FUTRZARSKICH
-
Kod PKWiU: 01.12.10.0 - RYŻ NIEŁUSKANY
-
Kod PKWiU: 28.21.12 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, nieelektryczne, włączając piece do spopielania, ale z wyłączeniem pieców piekarskich
-
Kod PKWiU: 85.52.19.0 - Usługi w zakresie pozostałych pozaszkolnych form edukacji artystycznej
-
Kod PKWiU: 66.29 - POZOSTAŁE USŁUGI WSPOMAGAJĄCE UBEZPIECZENIA I FUNDUSZE EMERYTALNE
-
Kod PKWiU: 16.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją forniru płyt drewnopochodnych