10.11.1 MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.11 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.12 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.13 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.14 - Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.15 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 74.10.20.0 - ORYGINAŁY PROJEKTÓW
-
Kod PKWiU: 37 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ODPROWADZANIEM I OCZYSZCZANIEM ŚCIEKÓW; OSADY ZE ŚCIEKÓW KANALIZACYJNYCH
-
Kod PKWiU: 98.10 - Różnorodne wyroby produkowane przez prywatne gospodarstwa domowe na potrzeby własne
-
Kod PKWiU: 28.15.23.0 - Obudowy łożysk i łożyska ślizgowe
-
Kod PKWiU: 10.41.25.0 - Olej palmowy surowy
-
Kod PKWiU: 19.20.12.0 - Brykiety, brykietki i podobne paliwa stałe z węgla brunatnego (lignitu)
-
Kod PKWiU: 74.30.12.0 - Usługi tłumaczeń ustnych
-
Kod PKWiU: 30.30.32.0 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne, o masie własnej <= 2 000 kg
-
Kod PKWiU: 55.30.11 - Usługi związane z zapewnieniem miejsc na polach kempingowych i polach namiotowych
-
Kod PKWiU: 10.39.11.0 - Warzywa zamrożone