10.11.13.0 Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.13 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.11.13.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.69.15 - Sprzedaż hurtowa elektrycznych profesjonalnych maszyn, urządzeń i aparatury
-
Kod PKWiU: 61.20.2 - USŁUGI POŁĄCZEŃ PRZEZ SIEĆ TELEKOMUNIKACJI RUCHOMEJ Z INNYMI SIECIAMI
-
Kod PKWiU: 28.29.50 - ZMYWARKI DO NACZYŃ TYPU PRZEMYSŁOWEGO
-
Kod PKWiU: 26.52.22.0 - Koperty do zegarków, obudowy zegarów i ich części
-
Kod PKWiU: 22.29.91 - Usługi związane z produkcją pozostałych wyrobów z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 84.21.1 - USŁUGI W DZIEDZINIE SPRAW ZAGRANICZNYCH
-
Kod PKWiU: 46.63.10 - Sprzedaż hurtowa maszyn wykorzystywanych w górnictwie, budownictwie oraz inżynierii lądowej i wodnej
-
Kod PKWiU: 10.41.57.0 - Olej palmowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 01.11.42 - Proso
-
Kod PKWiU: 62.03.12.0 - Usługi związane z zarządzaniem systemami informatycznymi