10.11.15.0 Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.15 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.11.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0205 00 20 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 81.10.10 - USŁUGI POMOCNICZE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU
-
Kod PKWiU: 38.32.39 - Pozostałe surowce wtórne niemetalowe
-
Kod PKWiU: 28.29.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 16.21.14 - Pozostałe płyty z drewna lub pozostałych materiałów drewnopochodnych
-
Kod PKWiU: 33.11.1 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI METALOWYCH WYROBÓW GOTOWYCH
-
Kod PKWiU: 30.12.11 - Łodzie żaglowe wypoczynkowe lub sportowe, w tym z silnikiem pomocniczym
-
Kod PKWiU: 01.27.14.0 - Ziarna kakao
-
Kod PKWiU: 19.20.32.0 - Etylen, propylen, butylen i butadien
-
Kod PKWiU: 32.99.23.0 - Zatrzaski, zatrzaski guzikowe i ich części; guziki; zamki błyskawiczne
-
Kod PKWiU: 17.22.13.0 - Tace, talerze, podstawki, kubki i podobne wyroby, z papieru lub tektury