10.11.20 Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.2 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 84.30.12.0 - Usługi zabezpieczenia emerytalnego i rentowego dla pracowników i pozapracowniczych grup ludności; zasiłki pielęgnacyjne dla emerytów i rencistów
-
Kod PKWiU: 10.51.1 - MLEKO I ŚMIETANA, PRZETWORZONE W POSTACI PŁYNNEJ
-
Kod PKWiU: 11.01.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją napojów spirytusowych
-
Kod PKWiU: 45.31.2 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej części i akcesoriów do pojazdów samochodowych, z wyłączeniem motocykli
-
Kod PKWiU: 24.20.23 - Pozostałe rury i przewody rurowe, o okrągłym przekroju poprzecznym, spawane, o średnicy zewnętrznej > 406,4 mm, ze stali
-
Kod PKWiU: 30.11.23 - Chłodniowce, z wyłączeniem tankowców
-
Kod PKWiU: 24.10.11.0 - Surówka i surówka zwierciadlista w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach
-
Kod PKWiU: 77.12.11.0 - Wynajem i dzierżawa samochodów ciężarowych, bez kierowcy
-
Kod PKWiU: 20.13.32.0 - Podchloryny, chlorany i nadchlorany
-
Kod PKWiU: 28.41.3 - POZOSTAŁE MASZYNY DO OBRÓBKI METALU