10.11.99.0 Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.59.20 - TŁUSZCZE I OLEJE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, CHEMICZNIE MODYFIKOWANE; NIEJADALNE MIESZANINY TŁUSZCZÓW I OLEJÓW ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH
-
Kod PKWiU: 23.41.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów ceramicznych, stołowych i ozdobnych
-
Kod PKWiU: 93.29 - POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ROZRYWKĄ I REKREACJĄ
-
Kod PKWiU: 10.51.51 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod PKWiU: 22.23.20.0 - Budynki prefabrykowane z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 33.20.50.0 - Usługi instalowania urządzeń elektrycznych
-
Kod PKWiU: 06.10 - ROPA NAFTOWA
-
Kod PKWiU: 74.90.12.0 - Usługi pośrednictwa komercyjnego i wyceny, z wyłączeniem wyceny nieruchomości i ubezpieczeń
-
Kod PKWiU: 43.99.70.0 - ROBOTY ZWIĄZANE Z MONTAŻEM I WZNOSZENIEM KONSTRUKCJI Z ELEMENTÓW PREFABRYKOWANYCH
-
Kod PKWiU: 22.11.11 - Opony pneumatyczne z gumy, nowe, w rodzaju stosowanych w samochodach osobowych