10.12.20.0 Mięso z drobiu, zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.20 - Mięso z drobiu, zamrożone
Kod PKWiU 10.12.20.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0207 12 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, zamrożone
-
Kod CN: 0207 12 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, zamrożone, i pozostałe formy ptactwa zamrożonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 70%)
-
Kod CN: 0207 14 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 0207 14 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 0207 14 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 0207 14 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 0207 14 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0207 14 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0207 14 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 0207 25 10 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, zamrożone
-
Kod CN: 0207 25 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub pozostałe formy indyków nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 10 - Kawałki bez kości z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 60 - Podudzia i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi) z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 0207 27 80 - Kawałki z kośćmi z indyka (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 0207 42 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
-
Kod CN: 0207 42 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane
-
Kod CN: 0207 45 10 - Kawałki bez kości z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 71 - Tusze kacze (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 52 10 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane, bez krwi, niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „gęsi 82 %”, zamrożone
-
Kod CN: 0207 52 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 21 - Połówki lub ćwiartki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 31 - Całe skrzydła z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 71 - Tusze gęsie (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0207 55 81 - Kawałki z kośćmi z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 60 05 - Perliczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 10 - Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 21 - Połówki lub ćwiartki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 31 - Całe skrzydła z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0207 60 81 - Kawałki z kośćmi z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 68.20.11 - Wynajem i obsługa nieruchomości mieszkalnych własnych lub dzierżawionych
-
Kod PKWiU: 26.20.12 - Terminale kasowe (POS), bankomaty (typu ATM) i podobne maszyny, które można podłączyć do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci
-
Kod PKWiU: 49.50 - TRANSPORT RUROCIĄGOWY
-
Kod PKWiU: 23.43.10 - Izolatory elektryczne ceramiczne; elementy ceramicznego osprzętu izolacyjnego do maszyn, urządzeń i sprzętu elektrycznego
-
Kod PKWiU: 11.04 - POZOSTAŁE NIEDESTYLOWANE NAPOJE FERMENTOWANE
-
Kod PKWiU: 07.29.15.1 - Rudy ołowiu
-
Kod PKWiU: 72.11.13.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie biotechnologii wykorzystywanej w ochronie zdrowia
-
Kod PKWiU: 32.99.60 - Usługi związane z preparowaniem i wypychaniem zwierząt
-
Kod PKWiU: 27.90.42.0 - Ogniwa paliwowe
-
Kod PKWiU: 81.22.11 - Usługi mycia okien