10.12.99.0 Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 26.11.40.0 - Części lamp elektronowych i elektronopromieniowych oraz pozostałe elementy elektroniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 17.24.12.0 - Pokrycia ścienne tekstylne
-
Kod PKWiU: 24.44.24 - Blachy grube, cienkie i taśma, o grubości > 0,15 mm, z miedzi i jej stopów
-
Kod PKWiU: 74.90.12.0 - Usługi pośrednictwa komercyjnego i wyceny, z wyłączeniem wyceny nieruchomości i ubezpieczeń
-
Kod PKWiU: 01.49.22.0 - Mleko surowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 17.29.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH WYROBÓW Z PAPIERU I TEKTURY
-
Kod PKWiU: 38.11.3 - ODPADY INNE NIŻ NIEBEZPIECZNE, NIENADAJĄCE SIĘ DO RECYKLINGU
-
Kod PKWiU: 96.09.19 - Pozostałe różnorodne usługi, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 09.10.13 - Usługi w zakresie skraplania i ponownej gazyfikacji gazu ziemnego na potrzeby transportu, prowadzone na terenie kopalni
-
Kod PKWiU: 26.30.23 - Pozostałe aparaty telefoniczne i aparatura do transmisji lub odbioru głosu, obrazu lub innych danych, włączając aparaturę do komunikacji w sieci przewodowej lub bezprzewodowej (takiej jak lokalna lub rozległa sieć komputerowa)