10.13.1 KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.11 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
-
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
-
Kod PKWiU: 10.13.13 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
-
Kod PKWiU: 10.13.14 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.13.15 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.13.16 - Mąki, mączki i granulki z mięsa i podrobów, niejadalne; skwarki
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 06.10.20 - Łupki bitumiczne lub naftowe oraz piaski bitumiczne
-
Kod PKWiU: 46.21.13 - Sprzedaż hurtowa nasion oleistych i owoców oleistych
-
Kod PKWiU: 62.02.30 - Usługi pomocy technicznej w zakresie technologii informatycznych i sprzętu komputerowego
-
Kod PKWiU: 16.21.18 - Pozostała sklejka, płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe, z drewna pozostałych drzew
-
Kod PKWiU: 10.71.11 - Pieczywo świeże
-
Kod PKWiU: 14.14.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ BIELIZNY
-
Kod PKWiU: 15.20.21.0 - Obuwie do tenisa, koszykówki, pantofle gimnastyczne, buty treningowe itp. z cholewkami z materiałów włókienniczych
-
Kod PKWiU: 59.11.30.0 - Sprzedaż miejsca lub czasu na cele reklamowe w filmach, nagraniach wideo i programach telewizyjnych
-
Kod PKWiU: 95.23 - USŁUGI NAPRAWY OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH
-
Kod PKWiU: 10.82.21.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), niepakowane do sprzedaży detalicznej