10.13.11 Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.30.39.0 - Pozostałe maszyny dla rolnictwa i leśnictwa do uprawy gleby
-
Kod PKWiU: 21.10.4 - CUKRY CHEMICZNIE CZYSTE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE; ETERY CUKRÓW I ESTRY CUKRÓW ORAZ ICH SOLE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 10.51.53 - Kazeina
-
Kod PKWiU: 24.20.11.0 - Rury przewodowe w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, ze stali
-
Kod PKWiU: 81.21.12.0 - Usługi niespecjalistycznego sprzątania pozostałych obiektów
-
Kod PKWiU: 02.10.3 - DRZEWA LEŚNE
-
Kod PKWiU: 26.12.9 - USŁUGI ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM DRUKOWANYCH OBWODÓW ELEKTRONICZNYCH I USŁUGI MIKROMONTAŻU DRUKOWANYCH OBWODÓW ELEKTRONICZNYCH; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM ELEKTRONICZNYCH OBWODÓW DRUKOWANYCH
-
Kod PKWiU: 58.29.31 - Oprogramowanie systemowe pobierane z Internetu
-
Kod PKWiU: 28.94.52.0 - Części i akcesoria pozostałych maszyn dla przemysłu tekstylnego, odzieżowego i skórzanego
-
Kod PKWiU: 19.20.28 - Oleje opałowe, gdzie indziej niesklasyfikowane