10.13.9 GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.91 - Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
-
Kod PKWiU: 10.13.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 24.43.13 - Cyna nieobrobiona plastycznie
-
Kod PKWiU: 17.21.12.0 - Worki i torby z papieru
-
Kod PKWiU: 58.14.19 - Pozostałe czasopisma i pozostałe periodyki, drukowane
-
Kod PKWiU: 20.14.7 - RÓŻNE ORGANICZNE CHEMIKALIA PODSTAWOWE
-
Kod PKWiU: 77.32.10 - Wynajem i dzierżawa maszyn i urządzeń budowlanych oraz inżynierii lądowej i wodnej, bez obsługi
-
Kod PKWiU: 64.11 - Usługi banku centralnego
-
Kod PKWiU: 17.12.34 - Papier z makulatury na warstwę pofalowaną i pozostały papier na warstwę pofalowaną
-
Kod PKWiU: 73.11.12 - Marketing bezpośredni i reklama bezpośrednia
-
Kod PKWiU: 30.30.40 - STATKI KOSMICZNE (WŁĄCZNIE ZE SZTUCZNYMI SATELITAMI) ORAZ POJAZDY NOŚNE STATKÓW KOSMICZNYCH
-
Kod PKWiU: 19.10.30.0 - PAK I KOKS PAKOWY