10.13.99 Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.9 - GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 27.51.26.0 - Urządzenia do ogrzewania pomieszczeń i ogrzewania gleby, elektryczne
-
Kod PKWiU: 01.47.24.0 - Jaja pozostałego drobiu, wylęgowe
-
Kod PKWiU: 47.00.55 - Sprzedaż detaliczna mebli
-
Kod PKWiU: 27.11.42 - Pozostałe transformatory o mocy wyjściowej <= 16 kVA
-
Kod PKWiU: 22.21 - PŁYTY, ARKUSZE, RURY I KSZTAŁTOWNIKI Z TWORZYW SZTUCZNYCH
-
Kod PKWiU: 64.92.19.0 - Pozostałe usługi udzielania kredytów (z wyłączeniem udzielanych przez instytucje monetarne), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 42.99.2 - ROBOTY OGÓLNOBUDOWLANE ZWIĄZANE Z BUDOWĄ POZOSTAŁYCH OBIEKTÓW INŻYNIERII LĄDOWEJ I WODNEJ
-
Kod PKWiU: 63.99.2 - ORYGINAŁY OPRACOWANYCH RELACJI LUB INFORMACJI
-
Kod PKWiU: 03.00.52 - Perły hodowlane, nieobrobione
-
Kod PKWiU: 03.00.31.0 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane