10.20.11 Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.1 - RYBY ŚWIEŻE, SCHŁODZONE LUB ZAMROŻONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 49.10 - TRANSPORT KOLEJOWY PASAŻERSKI MIĘDZYMIASTOWY
-
Kod PKWiU: 20.14.19 - Pozostałe pochodne węglowodorów
-
Kod PKWiU: 50.20.19.9 - Transport morski i przybrzeżny pozostałych towarów, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod PKWiU: 36.00.11 - Woda w postaci naturalnej zdatna do picia
-
Kod PKWiU: 45.32.11 - Sprzedaż detaliczna opon prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
-
Kod PKWiU: 41.00.28.0 - Ogólnodostępne obiekty kulturalne, budynki o charakterze edukacyjnym, budynki szpitali i zakładów opieki społecznej oraz budynki przeznaczone do sprawowania kultu religijnego i czynności religijnych
-
Kod PKWiU: 20.13.43 - Węglany
-
Kod PKWiU: 46.46.11 - Sprzedaż hurtowa podstawowych substancji farmaceutycznych, leków i pozostałych wyrobów farmaceutycznych
-
Kod PKWiU: 39.00.22.0 - Pozostałe usługi związane z rekultywacją
-
Kod PKWiU: 10.41.30.0 - LINTERS BAWEŁNIANY