10.20.15 Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.1 - RYBY ŚWIEŻE, SCHŁODZONE LUB ZAMROŻONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.30.22.0 - Części reaktorów jądrowych, z wyłączeniem części maszyn i aparatury do rozdzielania izotopów
-
Kod PKWiU: 13.96.17 - Taśmy tkane; taśmy składające się z osnowy bez wątku, połączone za pomocą kleju (bolducs); wykończenia (ozdoby) itp.
-
Kod PKWiU: 46.73.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA DREWNA, MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH I WYPOSAŻENIA SANITARNEGO
-
Kod PKWiU: 46.31.11 - Sprzedaż hurtowa świeżych owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 47.00.83.0 - Sprzedaż detaliczna sprzętu fotograficznego, optycznego i precyzyjnego oraz usługi świadczone przez optyków
-
Kod PKWiU: 17.12.59 - Pozostała tektura niepowleczona
-
Kod PKWiU: 20.14.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH PODSTAWOWYCH CHEMIKALIÓW ORGANICZNYCH
-
Kod PKWiU: 20.15.51 - Chlorek potasu
-
Kod PKWiU: 27.40.12 - Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym, z wyłączeniem lamp ultrafioletowych i lampowych promienników podczerwieni
-
Kod PKWiU: 23.44 - POZOSTAŁE WYROBY CERAMICZNE DO CELÓW TECHNICZNYCH