10.32.1 SOKI Z OWOCÓW I WARZYW
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.32 - SOKI Z OWOCÓW I WARZYW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.32.11 - Sok pomidorowy
-
Kod PKWiU: 10.32.12 - Sok pomarańczowy
-
Kod PKWiU: 10.32.13 - Sok grejpfrutowy
-
Kod PKWiU: 10.32.14 - Sok ananasowy
-
Kod PKWiU: 10.32.15 - Sok winogronowy
-
Kod PKWiU: 10.32.16 - Sok jabłkowy
-
Kod PKWiU: 10.32.17 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 10.32.19 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 47.00.23 - Sprzedaż detaliczna homogenizowanych wyrobów spożywczych i żywności dietetycznej
-
Kod PKWiU: 28.93.16 - Suszarnie do produktów rolniczych
-
Kod PKWiU: 17.23.13 - Rejestry, księgi rachunkowe, skoroszyty, zeszyty, formularze i pozostałe artykuły piśmienne, z papieru lub tektury
-
Kod PKWiU: 74.90.19 - Pozostałe usługi doradztwa naukowego i technicznego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 59.11.23.0 - Pozostałe filmy i nagrania wideo na dyskach, taśmach magnetycznych i tym podobnych nośnikach
-
Kod PKWiU: 28.92.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją maszyn dla górnictwa i do wydobywania oraz dla budownictwa
-
Kod PKWiU: 53.20.19 - Pozostałe usługi pocztowe i kurierskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 85.53.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZKOŁY NAUKI JAZDY, NAUKI PILOTAŻU LUB ŻEGLARSTWA
-
Kod PKWiU: 21.10.1 - KWAS SALICYLOWY, KWAS O-ACETYLOSALICYLOWY, ICH SOLE I ESTRY
-
Kod PKWiU: 10.20.24 - Ryby wędzone, włączając filety