10.32.11.0 Sok pomidorowy
Kod PKWiU 10.32.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2009 50 10 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 14.11.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją odzieży skórzanej
-
Kod PKWiU: 91.01.11.0 - Usługi bibliotek
-
Kod PKWiU: 38.11.49 - Zużyte samochody, komputery, telewizory i inne urządzenia przeznaczone do złomowania
-
Kod PKWiU: 20.52.1 - KLEJE
-
Kod PKWiU: 32.40.32 - Układanki
-
Kod PKWiU: 61.10.20 - Usługi połączeń przez sieci telekomunikacji stacjonarnej z innymi sieciami
-
Kod PKWiU: 86.10.15 - Pozostałe usługi szpitalne świadczone przez lekarzy
-
Kod PKWiU: 84.22.1 - USŁUGI W DZIEDZINIE OBRONY NARODOWEJ
-
Kod PKWiU: 10.41.54.0 - Olej słonecznikowy lub olej z krokosza barwierskiego i ich frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 47.00.85 - Sprzedaż detaliczna olejów opałowych, gazu w butlach, węgla i drewna na potrzeby gospodarstwa domowego