10.39.12 Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.12.0 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 47.00.74 - Sprzedaż detaliczna wyrobów farmaceutycznych
-
Kod PKWiU: 59.12.14 - Usługi związane z efektami wizualnymi
-
Kod PKWiU: 47.00.7 - SPRZEDAŻ DETALICZNA ODZIEŻY, WYROBÓW FARMACEUTYCZNYCH I MEDYCZNYCH, ARTYKUŁÓW TOALETOWYCH, KWIATÓW, ROŚLIN, ZWIERZĄT DOMOWYCH I KARMY DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH
-
Kod PKWiU: 46.24 - Sprzedaż hurtowa skór i skórek
-
Kod PKWiU: 27.52.14 - Podgrzewacze wody przepływowe lub pojemnościowe, nieelektryczne
-
Kod PKWiU: 20.41.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mydła i detergentów, środków piorących, czyszczących i polerujących
-
Kod PKWiU: 69.10.14 - Usługi doradztwa prawnego i reprezentacji w dziedzinie prawa cywilnego
-
Kod PKWiU: 28.11.21.0 - Turbiny na parę wodną i turbiny na inne rodzaje pary
-
Kod PKWiU: 01.46.1 - ŚWINIE ŻYWE
-
Kod PKWiU: 46.44.11.0 - Sprzedaż hurtowa wyrobów porcelanowych, ceramicznych i szklanych