10.39.15 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.15, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 13.96.13.0 - Nić gumowa i sznurek, pokryte materiałem włókienniczym; przędza włókiennicza oraz pasek i temu podobne, impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą lub tworzywami sztucznymi
Kod PKWiU: 85.41.1 - USŁUGI SZKÓŁ POLICEALNYCH, KOLEGIÓW PRACOWNIKÓW SŁUŻB SPOŁECZNYCH ORAZ PLACÓWEK DOSKONALENIA NAUCZYCIELI
Kod PKWiU: 02.10 - DRZEWA I KRZEWY LEŚNE ORAZ USŁUGI ZWIĄZANE ZE SZKÓŁKAMI LEŚNYMI
Kod PKWiU: 49.41.14.0 - Transport drogowy pojazdami przeznaczonymi do przewozu towarów w kontenerach
Kod PKWiU: 86.90.13.0 - Usługi świadczone przez fizjoterapeutów
Kod PKWiU: 20.13.25 - Tlenki, wodorotlenki i nadtlenki pozostałych pierwiastków chemicznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych; hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne
Kod PKWiU: 26.51.41.0 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub wykrywania promieniowania jonizującego
Kod PKWiU: 01.49.24.0 - Produkty jadalne pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU: 70.22.14 - Usługi doradztwa związane z zarządzaniem zasobami ludzkimi
Kod PKWiU: 23.11.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SZKŁA PŁASKIEGO