10.39.15 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.15 , dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU : 46.51.10.0 - SPRZEDAŻ HURTOWA KOMPUTERÓW, URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH I OPROGRAMOWANIA
Kod PKWiU : 01.16.1 - ROŚLINY WŁÓKNISTE
Kod PKWiU : 25.71.11 - Noże (z wyłączeniem noży do maszyn) i nożyczki oraz ostrza do nich
Kod PKWiU : 42.22.13 - Elektrownie
Kod PKWiU : 28.92.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją maszyn dla górnictwa i do wydobywania oraz dla budownictwa
Kod PKWiU : 61.3 - USŁUGI TELEKOMUNIKACJI SATELITARNEJ
Kod PKWiU : 01.24.21 - Gruszki
Kod PKWiU : 74.20.3 - POZOSTAŁE USŁUGI FOTOGRAFICZNE
Kod PKWiU : 23.19.25.0 - Izolatory elektryczne szklane
Kod PKWiU : 20.14.53 - Estry fosforowe i ich sole lub estry pozostałych kwasów nieorganicznych (z wyłączeniem estrów halogenków wodoru) i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne