10.39.15 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 95.25.12 - Usługi naprawy biżuterii
-
Kod PKWiU: 28.93.31.0 - Części maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 24.44.13.0 - Miedź rafinowana i stopy miedzi, nieobrobione plastycznie; stopy wstępne miedzi
-
Kod PKWiU: 28.15.25 - Koła zamachowe i koła pasowe lub linowe, włączając wielokrążki i zblocza
-
Kod PKWiU: 28.15.31 - Kulki, igiełki i wałeczki łożysk; części łożysk kulkowych i wałeczkowych
-
Kod PKWiU: 77.12.11.0 - Wynajem i dzierżawa samochodów ciężarowych, bez kierowcy
-
Kod PKWiU: 69.1 - USŁUGI PRAWNE
-
Kod PKWiU: 22.11.2 - OPONY PNEUMATYCZNE BIEŻNIKOWANE Z GUMY
-
Kod PKWiU: 24.20.34.0 - Rury i przewody rurowe, o przekroju poprzecznym innym niż okrągły, spawane, o średnicy zewnętrznej <= 406,4 mm, ze stali
-
Kod PKWiU: 03.00.24.0 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi