10.39.15 Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.39.15, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 17.21.11 - Papier falisty i tektura falista w zwojach lub arkuszach
-
Kod PKWiU: 29.10.43 - Ciągniki samochodowe do ciągnięcia naczep
-
Kod PKWiU: 32.13.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją biżuterii sztucznej i podobnych wyrobów
-
Kod PKWiU: 96.02 - USŁUGI FRYZJERSKIE I POZOSTAŁE USŁUGI KOSMETYCZNE
-
Kod PKWiU: 26.51.70.0 - Termostaty, manostaty i pozostałe przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli
-
Kod PKWiU: 20.20.12.0 - Środki chwastobójcze
-
Kod PKWiU: 73.11.19 - Pozostałe usługi reklamowe
-
Kod PKWiU: 02.30.30.0 - Części roślin, trawy, mchy, porosty i inne niejadalne dziko rosnące produkty leśne nadające się do celów zdobniczych
-
Kod PKWiU: 10.73.11.0 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
-
Kod PKWiU: 58.29.2 - PAKIETY OPROGRAMOWANIA UŻYTKOWEGO