10.39.17 Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.99.11.0 - Maszyny introligatorskie, włączając niciarki
-
Kod PKWiU: 64.99.19.0 - Usługi finansowe (z wyłączeniem ubezpieczeń i funduszów emerytalnych), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 91.01.1 - USŁUGI BIBLIOTEK I ARCHIWÓW
-
Kod PKWiU: 28.41.22 - Obrabiarki do wiercenia, wytaczania, frezowania metalu; obrabiarki do gwintowania w metalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 99.0 - Usługi świadczone przez organizacje międzynarodowe i eksterytorialne
-
Kod PKWiU: 13.91.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją dzianin metrażowych
-
Kod PKWiU: 32.40.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gier i zabawek
-
Kod PKWiU: 20.51.20 - Zapałki
-
Kod PKWiU: 93.29.29 - Pozostałe usługi związane z rozrywką, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 59.12.13.0 - Usługi związane z korektą koloru i cyfrowym odnawianiem/przywracaniem do stanu pierwotnego