10.39.21 Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.2 - OWOCE I ORZECHY, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 64.91.10.0 - USŁUGI LEASINGU FINANSOWEGO
-
Kod PKWiU: 16.21.23 - Fornir, arkusze do produkcji sklejki i pozostałe drewno piłowane wzdłużnie, skrawane warstwami lub okorowane, o grubości <= 6 mm z drewna tropikalnego
-
Kod PKWiU: 08.99.21 - Kamienie szlachetne i półszlachetne (z wyłączeniem diamentów przemysłowych), nieobrobione lub tylko przepiłowane lub zgrubnie kształtowane
-
Kod PKWiU: 49.31 - TRANSPORT LĄDOWY PASAŻERSKI, MIEJSKI I PODMIEJSKI
-
Kod PKWiU: 32.11.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją monet
-
Kod PKWiU: 13.94.12.0 - Siatki wiązane ze szpagatów, powrozów lub lin; gotowe sieci z materiałów włókienniczych; wyroby z przędzy, taśmy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.82.23.0 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
-
Kod PKWiU: 01.28 - ROŚLINY PRZYPRAWOWE I AROMATYCZNE ORAZ ROŚLINY WYKORZYSTYWANE DO PRODUKCJI LEKÓW I WYROBÓW FARMACEUTYCZNYCH
-
Kod PKWiU: 26.20.13 - Maszyny cyfrowe do automatycznego przetwarzania danych, zawierające w tej samej obudowie co najmniej jednostkę centralną oraz urządzenia wejścia i wyjścia, nawet połączone
-
Kod PKWiU: 01.24.27 - Śliwki