10.39.24.0 Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.24 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
Kod PKWiU 10.39.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0812 10 00 - Wiśnie i czereśnie, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 30 - Papaje, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 40 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 70 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i orzechy tropikalne, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 0814 00 00 - Skórki owoców cytrusowych lub melonów, włącznie z arbuzami, świeże, zamrożone, suszone lub zakonserwowane tymczasowo w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.91.12 - Części maszyn dla metalurgii; części walcarek do metalu
-
Kod PKWiU: 28.96.20 - CZĘŚCI MASZYN DO OBRÓBKI GUMY LUB TWORZYW SZTUCZNYCH LUB DO PRODUKCJI WYROBÓW Z TYCH MATERIAŁÓW, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 17.23.14 - Pozostałe papier i tektura w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, z nadrukiem, wytłaczane lub perforowane
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU: 50.30.12 - Transport wodny śródlądowy pasażerski wycieczkowcami
-
Kod PKWiU: 22.29.25.0 - Artykuły biurowe i szkolne, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 31.00.13 - Pozostałe meble do siedzenia
-
Kod PKWiU: 13.10.91 - Szarpanka rozwłókniona, z wełny lub z cienkiej lub z grubej sierści zwierzęcej
-
Kod PKWiU: 33.20.33 - Usługi instalowania przemysłowych maszyn i urządzeń dla metalurgii
-
Kod PKWiU: 64.19.24.0 - Usługi udzielania kredytów hipotecznych innych niż mieszkaniowe przez instytucje monetarne