10.39.29 Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.2 - OWOCE I ORZECHY, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 50.10.19.0 - Pozostały transport morski i przybrzeżny pasażerski
-
Kod PKWiU: 20.14.3 - KWASY TŁUSZCZOWE MONOKARBOKSYLOWE PRZEMYSŁOWE; KWASY KARBOKSYLOWE I ICH POCHODNE
-
Kod PKWiU: 70.10.1 - Usługi firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych
-
Kod PKWiU: 14.13.13.0 - Płaszcze, kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne artykuły damskie lub dziewczęce, dziane
-
Kod PKWiU: 63.91.12 - Usługi agencji informacyjnych dla mediów audiowizualnych
-
Kod PKWiU: 85.31.2 - USŁUGI LICEÓW OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH
-
Kod PKWiU: 32.50.3 - Meble lekarskie, chirurgiczne, dentystyczne lub weterynaryjne; fotele dentystyczne, fryzjerskie i podobne oraz ich części
-
Kod PKWiU: 38.32.13.0 - Brykiety, gdzie indziej niesklasyfikowane (wytwarzane z różnych rodzajów odpadów przemysłowych itp.)
-
Kod PKWiU: 10.41 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE
-
Kod PKWiU: 52.10.11.0 - Magazynowanie i przechowywanie towarów zamrożonych lub schłodzonych