10.51.30.0 MASŁO I POZOSTAŁE TŁUSZCZE DO SMAROWANIA
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.51.30 - MASŁO I POZOSTAŁE TŁUSZCZE DO SMAROWANIA
Kod PKWiU 10.51.30.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0405 10 11 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 0405 10 19 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg, masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 0405 10 30 - Masło odtwarzane, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 0405 10 50 - Masło z serwatki, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 0405 10 90 - Masło o zawartości tłuszczu > 85% , ale <= 95% masy (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 0405 20 10 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 39% ale < 60% masy
-
Kod CN: 0405 20 30 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 60% ale =< 75% masy
-
Kod CN: 0405 20 90 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu > 75% ale < 80% masy
-
Kod CN: 0405 90 10 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, o zawartości tłuszczu >= 99,3% masy oraz o zawartości wody <= 0,5% masy
-
Kod CN: 0405 90 90 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, masło odwodnione i ghee (z wył. o zawartości tłuszczu >= 99,3% masy oraz o zawartości wody <= 0,5% masy, i masła naturalnego, masła odtwarzanego i masła z serwatki)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 26.51.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ INSTRUMENTÓW I PRZYRZĄDÓW POMIAROWYCH, KONTROLNYCH I NAWIGACYJNYCH
-
Kod PKWiU: 19.10 - PRODUKTY PIECÓW KOKSOWNICZYCH
-
Kod PKWiU: 25.30.11 - Kotły wytwarzające parę wodną lub inną parę; kotły wodne wysokotemperaturowe
-
Kod PKWiU: 30.11.50 - POZOSTAŁE KONSTRUKCJE PŁYWAJĄCE (WŁĄCZAJĄC TRATWY, ZBIORNIKI, KOFERDAMY, PRZYSTANIE, BOJE I ZNAKI NAWIGACYJNE)
-
Kod PKWiU: 10.39.14 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
-
Kod PKWiU: 20.13.64 - Fosforki, węgliki, wodorki, azotki, azydki, krzemki i borki
-
Kod PKWiU: 38.12.29 - Pozostałe odpady niebezpieczne
-
Kod PKWiU: 24.33.30 - Panele wielowarstwowe z blachy stalowej, powlekanej
-
Kod PKWiU: 13.95.10.0 - Włókniny i wyroby wykonane z włóknin, z wyłączeniem odzieży
-
Kod PKWiU: 20.41.31 - Mydło oraz organiczne środki i preparaty powierzchniowo czynne do stosowania jako mydło; papier, watolina, filc i włóknina, impregnowane, powleczone lub pokryte mydłem lub detergentem