10.71.11.0 Pieczywo świeże zawierające < 5% masy cukru lub tłuszczu lub bez dodatku miodu, jajek, sera lub owoców
Kod PKWiU 10.71.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1905 90 30 - Chleb, bułki, niezawierające dodatku miodu, jajek, sera lub owoców, a zawierające w suchej masie <= 5% masy cukru lub tłuszczu
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.24.1 - JABŁKA
-
Kod PKWiU: 24.31.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PRĘTÓW CIĄGNIONYCH NA ZIMNO
-
Kod PKWiU: 35.30.22 - Usługi dostarczania chłodnego powietrza i schłodzonej wody
-
Kod PKWiU: 46.71.11 - Sprzedaż hurtowa paliw stałych
-
Kod PKWiU: 63.91.11 - Usługi agencji informacyjnych dla mediów drukowanych
-
Kod PKWiU: 28.14.20.0 - CZĘŚCI KURKÓW, KRANÓW, ZAWORÓW I PODOBNYCH WYROBÓW
-
Kod PKWiU: 69.10 - USŁUGI PRAWNE
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 32.91.1 - MIOTŁY, SZCZOTKI I PĘDZLE
-
Kod PKWiU: 20.16.40.0 - POLIACETALE, POZOSTAŁE POLIETERY I ŻYWICE EPOKSYDOWE W FORMACH PODSTAWOWYCH; POLIWĘGLANY, ŻYWICE ALKIDOWE, POLIESTRY ALLILOWE I POZOSTAŁE POLIESTRY W FORMACH PODSTAWOWYCH