10.71.9 USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.71 - PIECZYWO; ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.71.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 52.22.19.0 - Pozostałe usługi wspomagające transport wodny
-
Kod PKWiU: 10.82.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU: 62.02.20 - Usługi związane z doradztwem w zakresie oprogramowania komputerowego
-
Kod PKWiU: 46.45.10 - Sprzedaż hurtowa perfum i wyrobów kosmetycznych
-
Kod PKWiU: 31.00.1 - MEBLE DO SIEDZENIA I ICH CZĘŚCI
-
Kod PKWiU: 38.12.11.0 - Usługi związane ze zbieraniem niebezpiecznych odpadów szpitalnych i innych odpadów stwarzających zagrożenie biologiczne
-
Kod PKWiU: 71.12.32.0 - Usługi w dziedzinie geofizyki
-
Kod PKWiU: 10.89.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 78.20.16.0 - Usługi świadczone przez agencje pracy tymczasowej w zakresie dostarczania personelu medycznego
-
Kod PKWiU: 28.11.24 - Turbiny wiatrowe