10.71.99.0 USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.71.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 26.20.14 - Maszyny cyfrowe do automatycznego przetwarzania danych w formie systemów
-
Kod PKWiU: 28.13.21 - Pompy próżniowe
-
Kod PKWiU: 16.22.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych płyt podłogowych
-
Kod PKWiU: 23.91.12.0 - Proszek ścierny lub ziarno ścierne na podłożu z tkanin, papieru lub tektury
-
Kod PKWiU: 74.9 - POZOSTAŁE USŁUGI PROFESJONALNE, NAUKOWE I TECHNICZNE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 10.73.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
-
Kod PKWiU: 79.11 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ AGENTÓW I POŚREDNIKÓW TURYSTYCZNYCH
-
Kod PKWiU: 10.84.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przypraw
-
Kod PKWiU: 88.10.12.0 - Usługi pomocy społecznej bez zakwaterowania w zakresie opieki dziennej świadczone osobom w podeszłym wieku
-
Kod PKWiU: 17.23.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją artykułów piśmiennych