10.81.12 Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.1 - CUKIER TRZCINOWY LUB BURACZANY, SUROWY LUB RAFINOWANY; MELASA
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.12.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.15.13.0 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej drobnych wyrobów metalowych i narzędzi ręcznych
-
Kod PKWiU: 46.21.12.0 - Sprzedaż hurtowa nasion, z wyłączeniem nasion oleistych
-
Kod PKWiU: 72.19.11.0 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie fizyki
-
Kod PKWiU: 25.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją grzejników i kotłów centralnego ogrzewania
-
Kod PKWiU: 62.02.10 - Usługi związane z doradztwem w zakresie sprzętu komputerowego
-
Kod PKWiU: 06.20.10 - Gaz ziemny w stanie ciekłym lub gazowym
-
Kod PKWiU: 27.32.11 - Drut nawojowy izolowany
-
Kod PKWiU: 26.51.32 - Stoły i maszyny kreślarskie i pozostałe przyrządy kreślarskie, traserskie lub do obliczeń rachunkowych
-
Kod PKWiU: 26.51.81.0 - Części i akcesoria do urządzeń radarowych i radionawigacyjnych
-
Kod PKWiU: 59.20.12.0 - Usługi w zakresie nagrywania wydarzeń na żywo