10.81.12.0 Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.12 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Kod PKWiU 10.81.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 1701 99 90 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 13.96.14.0 - Tkaniny impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 24.34.11.0 - Drut ciągniony na zimno, ze stali niestopowej
-
Kod PKWiU: 01.13 - WARZYWA ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE, WŁĄCZAJĄC MELONY ORAZ ROŚLINY KORZENIOWE I BULWIASTE
-
Kod PKWiU: 59.11.13 - Usługi związane z produkcją pozostałych programów telewizyjnych i nagrań wideo
-
Kod PKWiU: 01.47.23.0 - Jaja kurze, wylęgowe
-
Kod PKWiU: 26.30.60.0 - Części urządzeń alarmowych: przeciwwłamaniowych, przeciwpożarowych oraz innych temu podobnych
-
Kod PKWiU: 61.20.50.0 - Usługi udostępniania programów radiowych i telewizyjnych za pomocą sieci telekomunikacji ruchomej
-
Kod PKWiU: 26.70.14 - Aparaty fotograficzne dające natychmiastowe odbitki i pozostałe aparaty fotograficzne
-
Kod PKWiU: 24.10.67 - Pręty drążone nadające się do celów wiertniczych
-
Kod PKWiU: 28.92.26.0 - Pozostałe samobieżne koparki, czerparki i ładowarki; pozostałe samobieżne maszyny dla górnictwa i wydobywania