10.82.22 Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.82.2 - CZEKOLADA I POZOSTAŁE WYROBY CUKIERNICZE
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.82.22.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.82.22, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 28.93.32.0 - Części maszyn stosowanych w przetwórstwie żywności
Kod PKWiU: 71.11.24.0 - Usługi doradcze w zakresie projektów architektoniczno-budowlanych
Kod PKWiU: 01.30.1 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
Kod PKWiU: 85.42.3 - USŁUGI SZKÓŁ WYŻSZYCH W ZAKRESIE STUDIÓW DRUGIEGO STOPNIA ORAZ JEDNOLITYCH STUDIÓW MAGISTERSKICH
Kod PKWiU: 52.21.11 - Usługi holowania i pchania w transporcie kolejowym
Kod PKWiU: 25.93.14 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, pinezki kreślarskie, zszywki i podobne wyroby
Kod PKWiU: 21.10.3 - LAKTONY GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE; ZWIĄZKI HETEROCYKLICZNE Z HETEROATOMEM(-AMI) AZOTU, ZAWIERAJĄCE W STRUKTURZE NIESKONDENSOWANY PIERŚCIEŃ PIRAZOLOWY, PIERŚCIEŃ PIRYMIDYNOWY, PIERŚCIEŃ PIPERAZYNOWY, NIESKONDENSOWANY PIERŚCIEŃ TRIAZYNOWY LUB FENOTIAZYNOWY UKŁAD PIERŚCIENIOWY NIESKONDENSOWANY DALEJ; HYDANTOINA I JEJ POCHODNE; SULFONAMIDY
Kod PKWiU: 20.59.57 - Gotowe spoiwa do form odlewniczych lub rdzeni; wyroby chemiczne
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów