10.89.13 Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.13.0 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 12.00.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów tytoniowych
-
Kod PKWiU: 23.19.21.0 - Osłony szklane otwarte oraz ich szklane części do lamp elektrycznych, lamp elektronopromieniowych i podobnych
-
Kod PKWiU: 10.32.15 - Sok winogronowy
-
Kod PKWiU: 38.3 - USŁUGI W ZAKRESIE ODZYSKU SUROWCÓW; SUROWCE WTÓRNE
-
Kod PKWiU: 32.50.2 - INSTRUMENTY I URZĄDZENIA DO ZASTOSOWAŃ TERAPEUTYCZNYCH; WYROBY PROTETYKI DENTYSTYCZNEJ I WYROBY ORTOPEDYCZNE
-
Kod PKWiU: 60.20 - USŁUGI NADAWANIA PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH OGÓLNODOSTĘPNYCH I ABONAMENTOWYCH; ORYGINAŁY PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH
-
Kod PKWiU: 65.2 - USŁUGI REASEKURACYJNE
-
Kod PKWiU: 24.33.30.0 - Panele wielowarstwowe z blachy stalowej, powlekanej
-
Kod PKWiU: 36.00.20 - Usługi związane z uzdatnianiem i dostarczaniem wody za pośrednictwem sieci wodociągowych
-
Kod PKWiU: 30.99.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałego sprzętu transportowego, gdzie indziej niesklasyfikowanego