11.03 CYDR I POZOSTAŁE NAPOJE FERMENTOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.03.1 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
-
Kod PKWiU: 11.03.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją cydru i pozostałych win owocowych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 07.29.12.1 - Rudy niklu
-
Kod PKWiU: 10.81.14.0 - Melasa
-
Kod PKWiU: 28.13.23.0 - Sprężarki do urządzeń chłodniczych
-
Kod PKWiU: 08.93.1 - Sól i czysty chlorek sodu; woda morska
-
Kod PKWiU: 53.10.1 - USŁUGI OPERATORA WYZNACZONEGO
-
Kod PKWiU: 26.60.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją urządzeń napromieniowujących, sprzętu elektromedycznego i elektroterapeutycznego
-
Kod PKWiU: 66.11.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM RYNKAMI FINANSOWYMI
-
Kod PKWiU: 60.10.30 - Sprzedaż czasu na cele reklamowe w radio
-
Kod PKWiU: 10.41.12.0 - Oleje i tłuszcze oraz ich frakcje z ryb i ssaków morskich
-
Kod PKWiU: 35.22.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DYSTRYBUCJĄ PALIW GAZOWYCH W SYSTEMIE SIECIOWYM