11.03.10 Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.03.1 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.28.30 - Rośliny wykorzystywane głównie w przemyśle perfumeryjnym, farmacji lub dla celów owadobójczych, grzybobójczych i innych podobnych
-
Kod PKWiU: 32.12.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów jubilerskich i podobnych wyrobów
-
Kod PKWiU: 99 - Usługi świadczone przez organizacje międzynarodowe i eksterytorialne
-
Kod PKWiU: 30.11.3 - STATKI RYBACKIE ORAZ POZOSTAŁE STATKI SPECJALNEGO PRZEZNACZENIA
-
Kod PKWiU: 84.11.11 - Usługi ustawodawcze i wykonawcze
-
Kod PKWiU: 38.11.52 - Odpady z papieru i tektury
-
Kod PKWiU: 28.25.2 - Wentylatory, z wyłączeniem stołowych, podłogowych, ściennych, okiennych, sufitowych lub dachowych
-
Kod PKWiU: 28.22.20 - Czerpaki, kubły, łyżki, szufle i chwytaki do dźwignic, koparek i tym podobnych
-
Kod PKWiU: 24.20.24 - Pozostałe rury i przewody rurowe, o okrągłym przekroju poprzecznym (np. z otwartym szwem, nitowane lub zamykane w podobny sposób), o średnicy zewnętrznej > 406,4 mm, ze stali
-
Kod PKWiU: 28.41.32.0 - Dziurkarki i wykrawarki do metalu