Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 20.13.4, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.11.35 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, zamrożone
Kod PKWiU: 20.14.34 - Kwasy aromatyczne polikarboksylowe i karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną; ich pochodne, z wyłączeniem kwasu salicylowego i jego soli
Kod PKWiU: 53.20.1 - POZOSTAŁE USŁUGI POCZTOWE I KURIERSKIE
Kod PKWiU: 13.92.22 - Brezenty, markizy i zasłony przeciwsłoneczne; żagle do łodzi, desek windsurfingowych lub pojazdów lądowych; namioty i wyroby kempingowe (włączając materace pneumatyczne)
Kod PKWiU: 30.91.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją motocykli