25.40.12.0 Rewolwery, pistolety, pozostała broń palna i podobny sprzęt
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.40.12 - Rewolwery, pistolety, pozostała broń palna i podobny sprzęt
Kod PKWiU 25.40.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 9302 00 00 - Rewolwery i pistolety (inne niż te objęte pozycją 9303 lub 9304 i karabiny maszynowe)
-
Kod CN: 9303 10 00 - Broń palna ładowana przez lufę, niezaprojektowana i nieprzydatna do strzelania pociskami
-
Kod CN: 9303 20 10 - Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, jednolufowe, z lufą gładką (z wył. broni palnej ładowanej przez lufę i karabinów sprężynowych i pneumatycznych)
-
Kod CN: 9303 20 95 - Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, z jedną lub dwoma lufami gładkimi zespolonymi z gwintowanymi lufami i dwulufowe strzelby i karabinki z lufą gładką
-
Kod CN: 9303 30 00 - Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, z jedną lub dwoma gwintowanymi lufami (z wył. sprężynowych i pneumatycznych)
-
Kod CN: 9303 90 00 - Broń palna oraz podobny sprzęt, działające na zasadzie odpalania ładunku prochowego (z wył. karabinków sportowych, myśliwskich lub przeznaczonych do strzelania do celu, rewolwerów i pistoletów, objętych pozycją 9302 oraz broni wojskowej)
-
Kod CN: 9304 00 00 - Pistolety i karabiny sprężynowe, pneumatyczne lub gazowe, pałki i pozostała broń (z wył. szpad, szabel, bagnetów i podobnej broni objętej pozycją 9307)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 30.20.32 - Wagony kolejowe lub tramwajowe pasażerskie, bez własnego napędu; wagony bagażowe oraz pozostałe wagony specjalnego przeznaczenia
-
Kod PKWiU: 63.12 - USŁUGI PORTALI INTERNETOWYCH
-
Kod PKWiU: 24.52.20.0 - RURY I PRZEWODY RUROWE ZE STALIWA ODLEWANEGO ODŚRODKOWO
-
Kod PKWiU: 70.22.1 - USŁUGI DORADZTWA ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM
-
Kod PKWiU: 01.24.26 - Nektaryny
-
Kod PKWiU: 20.13.31.0 - Związki fluorowców z metalami
-
Kod PKWiU: 20.59.3 - ATRAMENT DO PISANIA, TUSZ KREŚLARSKI I POZOSTAŁE ATRAMENTY I TUSZE
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
-
Kod PKWiU: 08.93 - Sól i czysty chlorek sodu; woda morska
-
Kod PKWiU: 11.03.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją cydru i pozostałych win owocowych