56.21.19.0 Usługi przygotowywania i dostarczania żywności (katering) dla pozostałych odbiorców zewnętrznych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.21.19 - Usługi przygotowywania i dostarczania żywności (katering) dla pozostałych odbiorców zewnętrznych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.11.0 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU: 26.52.21.0 - Mechanizmy zegarkowe i zegarowe
-
Kod PKWiU: 14.13.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁEJ ODZIEŻY WIERZCHNIEJ
-
Kod PKWiU: 26.30.22 - Telefony dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych
-
Kod PKWiU: 46.69.19.0 - Sprzedaż hurtowa pozostałych maszyn, urządzeń i aparatury o przeznaczeniu ogólnym i specjalistycznym
-
Kod PKWiU: 28.93.14 - Maszyny i urządzenia stosowane w produkcji wina, cydru, soków owocowych lub podobnych napojów
-
Kod PKWiU: 41.00.24 - Budynki handlowo-usługowe
-
Kod PKWiU: 46.12.13 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej chemikaliów przemysłowych, nawozów i środków agrochemicznych
-
Kod PKWiU: 06.10.10.0 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe
-
Kod PKWiU: 33.16.10 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI STATKÓW POWIETRZNYCH I STATKÓW KOSMICZNYCH