56.29 POZOSTAŁE USŁUGI GASTRONOMICZNE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.2 - USŁUGI PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA ŻYWNOŚCI (KATERING) DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH I POZOSTAŁE USŁUGI GASTRONOMICZNE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 56.29.1 - USŁUGI GASTRONOMICZNE ŚWIADCZONE W OPARCIU O ZAWARTĄ Z KLIENTEM UMOWĘ
-
Kod PKWiU: 56.29.2 - Usługi stołówkowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 94.99.16.0 - Usługi świadczone przez stowarzyszenia kulturalne i rekreacyjne
-
Kod PKWiU: 47.00.43.0 - Sprzedaż detaliczna szkła budowlanego
-
Kod PKWiU: 50.20.19 - Transport morski i przybrzeżny pozostałych towarów
-
Kod PKWiU: 25.62.2 - POZOSTAŁE USŁUGI Z ZAKRESU OBRÓBKI MECHANICZNEJ ELEMENTÓW METALOWYCH
-
Kod PKWiU: 24.20.40.0 - ŁĄCZNIKI RUR LUB PRZEWODÓW RUROWYCH INNE NIŻ ODLEWANE, ZE STALI
-
Kod PKWiU: 26.40.34.0 - Monitory i projektory wideo, niezawierające urządzeń odbiorczych dla telewizji oraz niewykorzystywane głównie w systemach automatycznego przetwarzania danych
-
Kod PKWiU: 29.10.2 - POJAZDY SAMOCHODOWE DO PRZEWOZU OSÓB, Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI
-
Kod PKWiU: 22.23.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z tworzyw sztucznych dla budownictwa
-
Kod PKWiU: 71.12.1 - USŁUGI W ZAKRESIE INŻYNIERII
-
Kod PKWiU: 10.39.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)